Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Nu har de flyttat

Av Sara - 9 november 2009 08:22

Så har båda hästarna flyttat i helgen. Det känns faktiskt lite overkligt men jag tror att det får det jättebra i sina nya hem. Lillen kom de och hämtade på lördagen och de rapporter jag har fått tyder på att de tycker om sin nya pärla. Pålle skjutsade vi upp igår till Älvsbyn och vi släppte ihop honom med hennes andra två hästar på en gång och det verkade gå bra. Hon har en vit ponny som Pålle blev kompis med på en gång :) Han gillar vita hästar vilket inte alla gör.


Hundarna fick en skogstur på lördagen så de fick springa av sig lite i den nya härkiga snön som kommit. Izor hittade en skogsfågel som han följde efter så jag började fundera på om han skulle komma tillbaka men det gjorde han efter ett tag. Enzo körde rally runt bland träden och hade jättekul och Ozzy han höll sig till husse och matte :) Han är ingen som vill springa bort från oss :) Johan kastade lite boll med honom vilket han älskar men han hade som svårt att greppa att det var snöbollar han skulle jaga så han hade lite svårt att hitta dem i snön...


Söndagen hade vi möte upp på Kanis och bestämde vilka dagar som vi ska ansöka om tävlingar nästa år. Det känns lite konstigt att börja planera detta när snön just börjat komma men jag hoppas verkligen att vi får ut en bättre och mer långsiktig tävlingsinbjudan detta år så man kan planera vart man ska.


Gällande Belgien så är det väldigt tyst... Har inte hört nåt om märkningen ännu så jag hoppas att de hör av sig de närmaste dagarna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se