Direktlänk till inlägg 24 maj 2010

Arbete och sololicens.

Av Sara - 24 maj 2010 08:24

Denna helg har det varit fullt upp. På fredagkväll packade vi husvagnen och sen drog vi upp den till Älvsbyn på lördagmorgon och hade jobbardag på banan. Vi började rensa innerplan från allt skrot sedan vi var och rev tornen så nu ser det riktigt fint ut. När vi fyllt ett släpvagn med skräp fick vi lägga det som var kvar i en hög så får vi lasta på resten på söndagen då pappa tar upp deras släp så får vi ta det sista.


Vi lyckades även få ut traktorn ur dess vintervila och efter att den fått lite bränsle startade den så snällt. Det är bra med gamla trotjänare :)


Efter att vi lagat till rälsen och rätat upp den samt grävt ner en kabel som kommit upp ur banan vid mållinjen och även sladdat banan så var det dags för årets första träningslopp som Saris två saluki fick äran att genomföra :)


Sen hade vi lite grillkväll innan mamma och pappa åkte hem och Johan for och fiskade med två kompisar. Kvar var då jag, Maja och Fredde som fortsatte att jobba på med att bära skräp till kl 21 då vi bestämde att det var dags att gå och sova. Johan kom hem kl 01 och hade då lyckats få två fiskar under kvällen.


På söndagen hade pappa med sig släpvagnen så vi fick lasta på det sista av rivningsresterna från innerplan.

Nu återstår det bara att ta bort den gamla övergången vi haft över rälsen samplåtskåpet till den gamla haren. Sen är det så fiiint på innerplan.. Sen ska vi även ta och laga upp prispallen så den blir fin igen. Den har tagit lite stryk av tidens tand. Sen finns det ju massor jobb utöver det men man får ju ta det eftersom.


Sen blev det träningsdags och årets första träning för oss. Izor och Ozzy fick springa med Pataca och Koruna och de små tjejerna skötte sig jättebra. Ozzy vann dock före Izor, det har han bara gjort en gång tidigare och det var i höstas då Izor hade varit skadad och inte tränat på ett par veckor.


Enzo fick hårdstarta säsongen med sololopp i första starten. Vi börjar med sprintlicens precis som hans syskon har gjort så är han klar att tävla så fort som möjligt så får vi köra ett medellopp senare i sommar. Han skötte sig jättebra och sprang på manuell tid 19,93. Han behöver ju dock banta lite men det kommer att ordna sig nu när de börjat springa på banan.


Efter träningen avslutade vi arbetshelgen eftersom både Fredde och Johan skulle jobba på kvällen. Sen passade vi på att åka och hälsa på Pålle som har det sååå bra. Det var jättekul att träffa honom igen och se att han trivs i sitt nya hem. Han hade även fått en ny tjej som rider honom några dagar i veckan då Viola inte hinner och hon skulle tävla dressyr nu om ett par veckor.


Nedan kommer lite bilder som Maja och mamma har tagit för av någon anledning är det svårt att ta bilder samtidigt som man både startar hundar och värmer och går ner då man har en sambo som är harförare :)


Först kommer en stilstudie på Enzo :)


  

  


Här kommer ett par bilder på Pålle och hans nya kompis Savoj.

    

  

 
 
Anncie och co.

Anncie och co.

24 maj 2010 17:19

Vilka fina stilstudie bilder på Enzo!
Vad kul att ni också har kommit igång :-))
Grattis också till sololicensen!!
Kramar Anncie med co.
ses snart hoppas vi :-D

http://www.steelsuccess.se

 
Lisa o Anders o Tala

Lisa o Anders o Tala

24 maj 2010 18:59

Grattis till sololicensen : )

http://krokens-whippets.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Ovido - Quiz & Flashcards