Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Äntligen har man tid...

Av Sara - 31 maj 2010 18:42

... att skriva lite om helgens eskapader. Det har som varit fullt upp på jobbet tidigare idag.

På lördagen blev det en liten promenad med hundarna för att mjuka upp musklerna lite inför tävlingarna på söndagen. Vi var även upp med Zeke på sandheden och lät honom springa av sig lite energi men han hade mest fullt upp med att bära de miljoner kottar som finns där men lite trött blev han iallafall :)


Sen passade vi mest på att ladda batterierna inför söndagen och försökte komma i säng tidigt men hur lätt är det att somna när man vet att man MÅSTE somna... Vi sov då inte när kl var 23 för då vet jag att jag tittade på klockan. Sen ringde väckaren 04:00 så då var det bara att stiga upp. Döm om min förvåning då alla hundarna åt utan att krångla nåt fastän klockan var så lite... Sen lastade vi hundarna i bilen och satta fart mot Midlanda. Det gick jättebra att köra ner så vi kom ner vid kvart över 10 så hundarna fick ta igen sig lite innan tävlingen.


I första loppet så klantade Ozzy till det lite och sprang in i Izor så det blev tvärstopp för båda två och de var en sekund efter Ozzys bror Pele som vann för Dong. Grattis Per och Rebecka! Så nu är det bara ta nya tag för bättre än nedanstående tider ska de kunna göra. Men det är ju inte så smart att ta en paus under loppet :)

Resultat:

Västanvinds Black Knight 19,52

Moneysteps Dong 19,68

Sökövintin CD-Enrico 20,75

Västanvinds Black Light 20,77


Sen var det Enzos tur att debutera och jag var redan imponerad av hur bra han skött sig under dagen med allt nytt som det innebär med besiktning och liknande, han kan ju vara lite reserverad mot såna han inte känner. Men denna dag visade han inga som helst såna tendenser utan han var en riktig pärla och accepterade snällt alla människor som skulle klämma och känna på honom.

Själva loppet var han jätteduktig i. Missade starten lite men gjorde en fin första raka så han var med ner till kurvan men det var även Koruna som brukar dra ifrån där men han kämpade på och drog ifrån syrran för att sen vinna ganska klart. Sen är han så cool vid trasan, när den stannar är den helt ointressant och han kommer springande till matte istället :)

Resultat:

Moneysteps Litas 19,56

Moneysteps Koruna 19,97

Moneysteps Birr 20,04

Monaysteps Pataca 20,36


Sen fikade vi lite efter att vi tagit hand om hundarna och åkte sedan hem så vi var hemma vid 23:30. De hundar som tävlat var ju trötta men klart tröttast var vår lilla tiger som varit med om sin första längre resa och en massa nytt. Det var en väldigt snäll Zeke som vi hade med oss hem :)


Så efter 100 mil i bil den dagen så var vi inte annat än nöjd, Alla hundar skötte sig jättebra. Förutom krocken mellan Izor och Ozzy så sprang de jättebra och Enzo får självklart en guldstjärna :)


Tyvärr har vi inga bilder från dagen för det hinner man liksom inte med då man även ska hjälpa mamma och pappa att starta och värma deras hundar men vi ska se om vi inte kan få till någon bild på Enzo med sin alldeles egna rosett!

 
 
Lisa o Anders o Klara

Lisa o Anders o Klara

31 maj 2010 19:51

Va' roligt, vi följer Era förehavanden noggrannt : )

http://krokens-whippets.bloggplatsen.se

 
Per

Per

2 juni 2010 21:42

Jätte kul att träffas
brorsan tackar för alla tumhållningar

/Per //Rebecka / Pelè

http://www.vastanvinds.se

 
Anncie och Tobbe

Anncie och Tobbe

2 juni 2010 22:23

GRATTIS GRATTIS!! Till Litas seger!!
Hoppas ni alla mår bra efter den rätt långa resan och lite sömn.
//Kramar från oss alla till er alla

http://www.steelsuccess.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Skapa flashcards