Direktlänk till inlägg 14 oktober 2011

Minusgrader och motorvärmare

Av Sara - 14 oktober 2011 10:10

I morse när jag vaknade så var det -5 grader och bilarna var alldeles isiga. Så det är tur att man tagit fram alla sladdar så man kan ha motorvärmare i nu.


Hundarna har nu börjat varva ner efter säsongen så nu ligger de mest och latar sig, men det har de förtjänat.


Imorgon är det arbetsdag på banan så då ska det rivas staket innan sanden ska ner på banan. Det är en hel del som ska hinnas med innan vintern. Här hemma skulle vi behöva få ut viramattan i hundgården och lägga på lite sand samt ställa in husvagnen i sitt vinterförråd. Men det får vi ta på söndag...


Johan ska tydligen ut och fiska med någon som han pratat med på ett fiskforum. Inte helt varmt och skönt idag skulle jag tro. Om jag fattade rätt skulle de ut på Piteälven eller nåt sånt... Tur han har en varm flytoverall. Men han har ju inte hunnit fiska så mycket i sommar så det gäller ju att passa på.


Till veckan ska jag ringa och boka tid för Zekez röntgen av benet. Tror vi tar det här i Öjebyn även om han opererades i Luleå. Det är ju lite närmare och sen ska jag se till att få tid hos min favoritveterinär. Det är ju alltid bra att flera tittat på bilderna och gjort ett utlåtande innan han börjar köra rally i skogen.

Han har faktiskt lugnat ner sig ganska mycket på sistone. Det märks att han har fått börja gå och vara med på ett helt annat sätt numer och fått utlopp för sin energi. Och det finns nog ingen goare hund än honom på kvällen när man ser TV. Han ska ligga alldeles nära och bara gosa.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kicki

14 november 2011 17:12

Vi har också satt i motorvärmare nu :)

 
Ingen bild

Roffe

16 december 2011 07:18

Vi med! Bättre än att köra bilen på tomgång och så slipper man skrapa rutorna i hundra år ;D och så är det varmt när man sätter sig i bilen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se