Direktlänk till inlägg 2 november 2011

Veterinärbesök

Av Sara - 2 november 2011 17:14

Idag var det dags för ett veterinärbesök igen för Zeke. Denna gång var det dock fullt planerat och endast en säkerhetsåtgärd. Vi ville helt enkelt kolla upp att hans ben hade läkt fint efter att plattan togs bort och han har börjat promenera lite. Och bilderna såg verkligen superfina ut. Från ett håll syns det inte ens att han brutit det och från det andra så ser man de påväxter som alltid blir. Men var brottet och skruvarna varit kunde inte någon av de två veterinärerna se så de sa att det inte kunde vara finare än det var. Så om nu inget oförutsett inträffar så är han fit for fight att komma ut på banan nästa år.


När jag ringde hem för att kolla hur det var med Zeke så sov han tydligen... Inte så dumt med lite lugnande ibland :)

 
ANNONS
 
Lisa

Lisa

2 november 2011 21:41

Vilka glädjande besked för er! :) Gläds med er...alltid skönare med liknande besök, än de som är akuta...
Blir spännande att se Zeke på banan nästa år.

Ha de fint hela gänget!

http://krokens-whippets.bloggplatsen.se

 
åsa

åsa

3 november 2011 12:49

Lycka till i fortsättningen !!

http://emmalines.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lotta

7 november 2011 05:24

HÄRLIGT!!!
Ska bli kul å se honom "in action" till våren! :-)

Kram från Uppsala

 
Sofia Lundberg

Sofia Lundberg

18 november 2011 10:21

Det är underbart, härligt att höra att Zeke får ta ut svängarna. Vi längtar efter att få se honom dansa in på kapplöpnings-banan igen.

Pandora intygar att hon redan vet att Zeke är en utmärkt dansare och kavaljer, han har mycket goda kunskaper i vissa danser...

Kramar från Pandora och Sofia

http://metropolitanarabian.zoomin.se

 
Sara

Sara

18 november 2011 15:32

Jadu Sofia, med den danspartner han hade så kan det ju inte bli annat än bra :) Men nåt rätt måste han ju ha gjort som fick henne på fall. Hon är ju inte alltid så kär i pojkar som tycker att hon är den snygging hon är :)

http://sarajohan.bloggagratis.se

 
Anncie och Tobbe

Anncie och Tobbe

21 november 2011 17:53

Vi önskar alla inblandade i Zeke/Pandora parningen STORT LYCKA TILL :-))
/Kramar i från Östkusten

http://www.steelsuccess.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se