Direktlänk till inlägg 12 december 2011

Pappa Zeke

Av Sara - 12 december 2011 13:19

Ja, inte vet jag om han känner sig annars men nu är i alla fall Zeke pappa till 7 små underverk som föddes i fredags. Allt gick jättebra och Pandora verkar vara en kanonmamma som tar väl hand om de små. Nu följer man valparnas dagbok och tittar på bilderna som kommer ut på hemsidan. de verkar jättefina och jag har hört dem via telefonen när jag pratade med Sofia och det lät då som små urgulliga valpar.


Nu gäller det bara att luska ut vilken lite buse som ska flytta hem till pappa. Zeke vet inte vad som komma skall...


 
ANNONS
 
Ingen bild

Per Norgren

12 december 2011 22:29

Hej På er!!!
Skitkul med så fina valpar rakt igenom.....
Luska ut vilken valp. Det är valp no:2 Hane som kommer flytta hem till Pappa.
Zeke blir nog bara glad skulle ja tänka.
Hälsa Johan så jätte mycket. Och glöm inte Krama om Ozzy gubben.
Hälsa Göran o Linnea O samtliga hundarna......

Hare så jätte Bra så hörs vi mer
Per

 
Ingen bild

Sara

13 december 2011 15:45

Jaaa, du Per.
Inte lätt att veta vilken man ska ta. Du vet ju att jag är svag för svarta pojkar... Men den lilla randiga är ju också fin. Svårt val...

Ozzy skickar tillbaka en stor kram och hoppas att han får träffa både dig och Rebecka till sommaren.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se