Direktlänk till inlägg 14 december 2011

Skitväder

Av Sara - 14 december 2011 17:25

Först kom det ingen snö och var mörkt och tråkigt. Sen kom det lagomt med snö och det blev ljust och fint. Sen kom det massor med snö som man var tvungen att skotta. Bra motion men inte så kul...

Nu är det plusgrader, regnar och är snorhalt. Vänta bara till helgen då det blir minusgrader och allt slask fryser till...


Förutom vädret är det bara bra med oss. Försökte träna Zeke med lite snöpulsning, första dagen gick bra då det var mjuk och fin snö men andra dagen, när det frusit till lite skare, fick han lita skav på armbågarna så där får vi komma på en annan ide. bara sparken kan plockas fram ska han får börja trava på lite så han bygger muskler innan dagen D då han ska få vara lös första gången sedan det dumma benet gick av. Men som han far fram hemma bör detta inte vara något problem.


Han är verkligen två hundar i en... Världens busigaste ligist när han känner för det och världens goaste när han är på det humöret. Vilket han oftast är. Han kan komma och be om att få krypa ner under filten med en när man ser TV och på natten ska han alltid sova så nära han bara kan...


Annars tittar vi på bäbisbilder av hans underbara barn och funderar och funderar.. Inte lätt det här :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta

16 december 2011 23:17

Hihi, jamen, det finns ju en liten randig "fräser" redan där nere i valplådan, han kan väl passa in i flocken?!
Du måste ju utjämna, inte bara svärta ner flocken hela tiden ;-P

Valparna ser uuunderbara ut! Ska bli kul å se vilken som flyttar till Blåsis sen.

Kram kram

 
Ingen bild

Sara

21 december 2011 08:05

Ja, det är inte lätt att välja. Får nog dra på det någon vecka till... De är ju såååå fina båda två. Men du vet ju att jag är svag för svarta pärlor. Men man vill ju se dem när de är lite äldre innan vi ser vem som flyttar hem till pappa.

 
Åsa/leif

Åsa/leif

21 december 2011 16:38

EN GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!

http://emmalines.bloggplatsen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se