Direktlänk till inlägg 23 december 2011

GOD JUL!!!!!

Av Sara - 23 december 2011 12:09

Vi vill önska alla våra vänner en riktigt God Jul.


Hoppas att alla får en riktigt bra helg med god mat och gott sällskap samt en eller annan julklapp!  

 
ANNONS
 
Katja

Katja

24 december 2011 00:10

Vill önska er en riktigt God & Fröjdefull Jul! =)
/Katja & grabbarna

http://viptin.blogspot.com

 
Anncie och Tobbe

Anncie och Tobbe

31 december 2011 11:38

Vi önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!
Ha D så gott :-))

http://www.steelsuccess.se

 
Ingen bild

Grannhuset

1 januari 2012 00:28

GOTT NYTT ÅR!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se