Direktlänk till inlägg 10 januari 2012

Nytt år och nya tag

Av Sara - 10 januari 2012 16:47

Jaha, så var båda jul och nyår över...

Julen var vi hemma hos oss och firade med mamma och pappa så det var mycket lugnt och skönt. På annandagen var vi till Johans pappa och åt lite mer mat och fick lite mer choklad...

Nyår var mycket lugn, bara jag, Johan och pojkarna. Vi spelade TV-spel över 12-slaget så att hundarna inte skulle höra så mycket smällare och de tog hela grejen med ro och sov mest. Skönt att ingen av dem är rädda.

Vi passade även på att handla lite på rean, en ny soffa som snart kommer hem (bra timing när det snart kommer en liten valp) och ett nytt Xbox 360 med Kinect. Till och med mamma har varit och provat att kasta pil på Tvspel. Tror att hon tyckte att det var ganska kul iallafall :) Måste bara köpa lite mer spel så man kan variera lite så man inte tröttnar på det.


Sen har ju även Zekes lillebror kommit till Sverige. Kul med en till Old Roadare i Sverige. Många minnen kom tillbaka när man läste Lisas blogg :) Hoppas att allt kommer att gå bra med honom.


På tal om Zeke så tränar han på. Han får mer och mer muskler. Så snart ska han väl få prova att springa lös igen. Veterinären ville ju bara att han skulle ha musklat på sig ordentligt innan vi släpper honom. Nu går han promenader på 6-7 kilometer så det bör väl visa lite resultat snart. Men nu har ju den dumma kylan kommit. Igår var det -22 och idag -18. Och han kan ju inte ens gå ut och pinka utan att få kramp i de små benen då. Han gillar värme :)


Zekes små bäbisar gör så fina framsteg och jag kollar Sofias hemsida flera gånger per dag för att se vad de håller på med. Jag längtar till man får träffa dem på riktigt. Även om lugnet helt kommer att vara slut hemma så längtar vi så mycket efter en liten valp igen... Nu har de ju även fått sina namn så frågan är om det blir en Attila eller Ariodante som kommer hem till pappa.

 
ANNONS
 
Anders, Klara & Elton

Anders, Klara & Elton

12 januari 2012 16:13

...en lugn stund här, så då passar man på att gå ut på nätet lite : )

Börjar det ljusna något uppe hos Er? Här märker vi tydlig skillnad jämfört med strax innan jul. Töväder nu, pölar i trägårn och lite isfläckar - inge' bra! Jag vill ha snö, det är bättre för oss alla...

Har ni bestämt Er för vem det blir?

Hur som helst, ha't gött allihopa. Klara hälsar alla pojkarna och Elton knorrar nåt obegripligt till Zeke, tror jag : )

http://krokens-whippets.bloggplatsen.se/2012/01/09

 
Sara

Sara

12 januari 2012 17:37

Jodå, det blir ljusare och ljusare även här men det är ju såååå mycket snö. Och när jag for hemifrån kom det mer av den vita varan. Hoppas Johan har skottat när jag kommer hem...

Nja, vi har väl inte helt bestämt oss än men det lutar åt en av dem :) Men sista beslutet tas nog inte förrän vi kommer ner för att hämta dem. Känns roligare att få träffa dem innan man helt bestämmer sig nu när man har äran att få välja :) Vi tittar på alla bilder som finns och försöker se hur de är men det går ju inte... Och båda två är ju så otroligt fina.

Ja, nu finns det ju två pojkar iallafall i Sverige som kan prata franska. Så vi kommer nog inte att fatta nånting antar jag...

http://sarajohan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se