Direktlänk till inlägg 27 januari 2012

Ett steg på vägen

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet inte om han riktigt fattade att han var lös utan han höll sig runt oss. När jag och Johan gick en bit ifrån varandra blev det lite mer rally men han har verkligen ingen kondis. Nu hoppas jag bara att vi kan släppa honom ett par dagar i veckan så han får upp lite kondis.


Idag är det bara en vecka till vi får träffa valparna. Och med andra ord bara en vecka kvar av relativt lugn och ro hemma. Johan får nog bereda sig på att han inte får sova så länge på dagarna under en period :)

man jag längtar efter att få träffa de små och sen är ju frågan vem som följer med hem...

 
ANNONS
 
Lisa

Lisa

27 januari 2012 14:23

Vad skönt att det går framåt med Zeke, sakta men säker verkar det som. :)
OCH vad spännande att välja valp! Svårt kanske rent utav...
Just nu sitter jag i "krigszon Elton"... har försökt röja lite bland sönderbitna äggkartonger o dyl. Jag plockar ihop - han plockar ut!

Ska bli spännande att se vem av de två söta som kommer till er och vad härligt med "liv i luckan" i huset, igen :)...
Kram på er hela högen!

http://krokens-whippets.bloggplatsen.se/2012/01/09

 
Anders, Klara & Elton

Anders, Klara & Elton

31 januari 2012 13:02

Har nedräkningen börjat än?

http://krokens-whippets.bloggplatsen.se/2012/01/09

 
Sara

Sara

31 januari 2012 16:42

Ja, här väntar vi bara på att det ska bli fredag. Johan går ju av sitt skift på fredag morgon så han ska bara få sova en liten stund innan vi åker. Jag är ledig hela dagen.

Om Elton är som storebror så kommer ni att ha krigszon Elton i ett par år. De fick 20 nya tuggben i fredags så tillsammans med de gamla så hade de väl 40 tuggben. Och Zeke skulle ha alla samtidigt. Särskilt de som någon annan hade...

http://sarajohan.bloggagratis.se

 
Anncie och Tobbe

Anncie och Tobbe

4 februari 2012 16:40

Vi önskar Lycka Till med er nya familje medlem :-))
Har läst att ni har vargavinter "Up There"..Burrr
Ha en mysig Helg allihopa :-))
Kramar från den lite mildare östkusten bara -10 till -15 grader, vilket vi tycker är kallt!
/Anncie och co.

http://www.steelsuccess.se

 
Ingen bild

Per Norgren

4 februari 2012 21:43

Hej på er !!!!!
vi önskar er Lycka till med den nya stjärnan!!
Det är -28,8 här i söderala i skrivandes stund, Kör försiktigt å ha en trevlig resa o hälsa Sofia o Tomas så gott.
Krama om Ozzy så gott, vi hörs när de lugnat sig lite med allt.

// Per o Rebecka O alla whipparna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 10 januari 2012 16:47

Jaha, så var båda jul och nyår över... Julen var vi hemma hos oss och firade med mamma och pappa så det var mycket lugnt och skönt. På annandagen var vi till Johans pappa och åt lite mer mat och fick lite mer choklad... Nyår var mycket lugn, bara...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se