Direktlänk till inlägg 27 februari 2012

Helgen som varit

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. Ozzy och Enzo sprang snällt mellan mig och Johan och var mycket nöjda med dagen. Izor är ju som han är, han springer snällt så länge det är kul. Sen bestämmer han sig för att hitta på något eget bus. I detta fall tyckte han sig käna en lukt i skogen, mycket möjligt renarna, och fick för sig att han skulle springa dit. Det han inte riktigt hade räknat med var att det blev väldigt mycket lös snö när han kommit över plogkarmen så han sjönk ner så snön gick över ryggen. Han gav upp efter typ 10 meter men då var det ju lika lång väg tillbaka...


Söndagen blev det en promenad med dem och under tiden var Zolo ensam hemma. Det tog väl ungefär en timme och när vi kom hem låg han snällt och sov, han är en riktigt stabil kille.


På söndag morgon var det så fint väder så vi tog hjälp av mamma att fotografera hans trasträning. Tyvärr var det lite kallt tyckte han (-9) så han kröp ihop lite när vi skulle ta bilder på honom när han inte jagade men kul var det :)


Här är lite bilder från eventet.            

 
ANNONS
 
Lisa o Anders o Klara o Elton

Lisa o Anders o Klara o Elton

27 februari 2012 15:24

Sara, snön verkar vara hos er ;)... men idag har det kommit liite hos oss.

Va´kul att få se kort på lilla "underverket"! Sicken sötis!!
... och traständheten verkar det inte vara fel på :)...

Lite fuskigt, tre svarta skönheter...

Kram på er där uppe!

http://krokens-whippets.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lotta

29 februari 2012 02:02

Det är till att börja i tid! =)
Lilla lakritsbiten där...! Så söt.
Ha det gott.
Vi ses.
Kram kram

 
Sara

Sara

29 februari 2012 16:50

Lisa och Anders- japp, snö har vi så det räcker och bli över... Vill ni ha lite av det vita guldet så kan vi tänka oss att dela med oss.
Traständ verkar han ju vara och det är kul att springa så än så länge ser det bra ut...

Lotta- Ja, det gäller att börja i tid, man är ju nyfiken på att se om intresset finns iallafall och det verkar det göra :)

Kram på er!

http://sarajohan.bloggagratis.se

 
Kennel v.d. Waterram Ton en Bea

Kennel v.d Waterram Ton en Bea

2 mars 2012 00:19

Nice to see the little one chasing the hare already,
Ton and Bea (breeders of Pandora)

http://www.waterram.nl

 
Ingen bild

Sofia

13 mars 2012 21:33

Så himla fin!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Av Sara - 10 januari 2012 16:47

Jaha, så var båda jul och nyår över... Julen var vi hemma hos oss och firade med mamma och pappa så det var mycket lugnt och skönt. På annandagen var vi till Johans pappa och åt lite mer mat och fick lite mer choklad... Nyår var mycket lugn, bara...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se