Direktlänk till inlägg 8 april 2012

Lite uppdatering

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :)

Här kommer lite bilder från detta...


           

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anders

10 april 2012 12:46

Oj, oj, oj vilket före!! Helt perfekt!

Och här springer han Zolo-race också : ) Han ser så fin ut!

 
Ingen bild

Sara

10 april 2012 20:33

Ja det bar riktigt bra! När vi gick ut och gick med de andra hundarna sen var det en i byn som var ute och travade på skaren med sin nordsvenska brukshäst så det var då ingen risk att en whippet skulle gå igenom.
Det blir spännande nästa år då både Zolo och Elton ska igång :)Vi håller koll på er :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.   Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ord...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Av Sara - 10 januari 2012 16:47

Jaha, så var båda jul och nyår över... Julen var vi hemma hos oss och firade med mamma och pappa så det var mycket lugnt och skönt. På annandagen var vi till Johans pappa och åt lite mer mat och fick lite mer choklad... Nyår var mycket lugn, bara...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se