Direktlänk till inlägg 16 maj 2012

Zeke har klarat sololicensen

Av Sara - 16 maj 2012 15:16

Galna som vi är så bestämde vi oss för att åka 50 mil enkel väg ner till Sundsvall för att träna hundarna. Har man ingen bana hemma så får man åka iväg.


Vi körde ner på lördagen och sov i en friggeboda som Sofia varit supersnäll och gjort i ordning till vi kom ner. Hon och Tomas är verkligen suveräna! Så istället för att vara 2 personer samt 5 hundar varav en virvelvind i ett tremannatält så hade vi massor med plata helt plötsligt.


Zolo fick träffa gammelmatte, gammelhusse, syskon och mamma så han hade fullt upp. han var faktiskt lugnare än jag trodde... Tänk att även han kan överraska :)


Zeke fick träffa Pandora... Han var sååå kär, det var inte hon... Han gjorde allt för att imponera på henne men hon tyckte mest att han var störig.


Efter en som vanligt trevlig kväll hos dem så var det dags för träning på söndagen. Johan skulle jobba på kvällen så vi skyndade på allt vi kunde och körde de tre äldre och de var verkligen jätteduktiga alla tre. Ozzy var den som blev tröttast, de andra var inte alls så plågade.


Zeke trodde väl att han som vanligt bara skulle få följa med och värma så han hade fullt sjå med att skälla ut afghanerna och den lilla vita lurviga hunden som var där. Men när han fick täcke, munkorg och fick gå till banan blev intresset riktat åt ett annat håll.


Som vanligt imponerar denna hund på oss. Han har stått i bur två gånger i hela sitt liv och senast han var på banan var september 2010. Men han uppförde sig som vilken rutinerad hund som helst, stod helt stilla i buren och iväg som en liten kanonkula. Jag ska erkänna att jag var lite nervös eftersom han bara varit i koppel sedan han gjorde illa sig förutom två gånger då det varit bra underlag så vi kunnat släppa honom ute. Men det gick jättebra så nu har han sin sololicens. Nu satsar vi på licens till tävlingen på Midlanda den 2/6. Få se om vädret kan se till att detta är genomförbart...

 
ANNONS
 
Anncie och Tobbe

Anncie och Tobbe

17 maj 2012 09:38

Grattis till Zeke och er :-D
Vi önskar Lycka Till i fortsättningen!
Kram från Östkusten

http://www.steelsuccess.se

 
Ingen bild

Lotta Berlin

31 maj 2012 03:07

Grattis till Zekes licens!!!
Å Lycka till i helgen!!

 
Ingen bild

Lotta

29 juni 2012 03:47

LYCKA TILL i Sundsvall på debuten med Zeke!!!!
Kram / L8

 
Ingen bild

Lotta

2 juli 2012 02:06

Grqttis till fina placeringar i Sundsvall och ett extra grattis till Zekes andraplats!!! Bra jobbat!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 8 april 2012 18:33

Det var ett tag sedan man skrev något här. Det rullar på som vanligt med promenader och cykelturer med de äldre pojkarna. Den lilla busen har idag fått vara ute på åkern och springa. Det tyckte han var skoj :) Här kommer lite bilder från detta... ...

Av Sara - 27 februari 2012 13:52

I helgen har det varit riktigt fint väder så på lördagen fick de "gamla" pojkarna fara upp i skogen och springa lite handsläpp. Zeke är ju ingen som tar i järnet när han inte har något att jaga men det är ju bara bra att han startar upp lite lugnt. O...

Av Sara - 10 februari 2012 10:00

... är både en riktig ligist och världens snällaste valp. Han är en riktig klippa på natten. Somnar snällt på kvällen och sover hela natten. Igår la jag mig vid kl 23 och han sov snällt till kl 6 imorse då jag väckte honom. Någon morgon har jag til...

Av Sara - 27 januari 2012 11:30

I onsdags fick jag sluta lite tidigare på jobbet så då bestämde vi oss för att ta med Zeke till skogen och släppa honom. Vi hittade en fin och mjuk skogsväg som var plogad och sen släppte vi lös honom. Jag hade väntat mig en explosion men jag vet int...

Av Sara - 10 januari 2012 16:47

Jaha, så var båda jul och nyår över... Julen var vi hemma hos oss och firade med mamma och pappa så det var mycket lugnt och skönt. På annandagen var vi till Johans pappa och åt lite mer mat och fick lite mer choklad... Nyår var mycket lugn, bara...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se