Senaste inläggen

Av Sara - 28 april 2010 08:40

Igår var det kändisar i skogarna utanför Blåsmark :)


Se bilder på http://blogg.aftonbladet.se/aschbergsblogg


Det var lite fel namn på personerna men Virmi (hästen med den fina färgen) är en av mina sköthästar när jag gick gymnasiet :). Tänk att de hittade till vår lilla by!

ANNONS
Av Sara - 26 april 2010 11:39

Hej hej!


Det var ett tag sen man skrev nåt här. Jag MÅSTE bli bättre på att blogga :)


I fredags sa min rygg upp sig från all aktivitet så jag satt i soffan och plågade mig ett tag innan jag gick och la mig tidigt efter att jag stoppat i mig nå rosa tabletter som mamma har :) På lördag morgon var det bättre så det blev en promenad med vovvarna i blåsten. Tyvärr var det inte så bra väder som det sett ut att bli på prognosen. Jag vill ju att det ska tina. Jag vill inte ha kvar snön nu utan jag vill få börja träna på banan som man börjat göra på en del ställen i Sverige. Vi har arbetsdag på banan om 2 veckor och då hoppas jag att det inte ska vara så långt bort innan vi kan köra där.


Söndagen var det finväder. Så då blev det grilla ute och GOD mat :) Promenad med vovvarna i en dryg timme och sen fick Zeke köra lite rally på gården medan husse grillade.


Vi har även börjat planera för en hundgård till så man kan sätta ut hundarna när vi är på jobbet båda två vilket händer två veckor av 6 så det är ju inte så att de behöver vara där så ofta. Men nu vet vi hur den ska se ut och hur kojan ska vara.


På kvällen satt jag och kollade på diverse bloggar och blev avundsjuk på alla som fått köra sina hundar både rakt och runt. Jag vill också träna.. :)


Jag har även spelat TV-spel i helgen. Super Paper Mario på Wii kan hålla en sysselsatt i mååånga timmar om man vill :)

ANNONS
Av Sara - 18 april 2010 10:05

Här Marie kommer det lite bilder på Zeke från sidan. Sen om man kan kalla det för uppställningsbilder vete sjutton men han står ju still iallafall och man ser hur han ser ut. Tog en bild från varje sida så man ser hur mycket mer tigrering han har på den ena sidan. Han tyckte husse och matte var jättekonstiga när vi försökte dra ut bakbenen på honom som utställningshundar brukar se ut och sen flyttade han tillbaka benen... Han visar även upp sina utomordentligt snygga öron :)


Igår blev det mest att vara inne för gissa vad, det snöade.... Idag är det dock finare väder så förhoppningsvis kan vi fara ut med dem en sväng bara vägen tinat av.


Vi har även mätt och vägt honom idag och nu är han 49,5 cm och väger 13,1 kg.


    

Av Sara - 11 april 2010 14:53

Här kommer det lite bilder på Zeke som har hittat världens roligaste kotte i snön :)


I helgen har det varit finväder här hemma och äntligen tinar snön men vi har fortfraande gott om den varan kvar. Men man får lite vårkänslor när man måste vara ute och dika undan vatten som tinar.


Det har nu även tinat så att vägarna är bara och man kan cykla med hundarna så de har fått sig en trekilometerstur både igår och idag. Så nu börjar träningen kunna komma igång på allvar och inte bara promenader. Zeke fick prova att springa vid cykeln för första gången igår och han var jätteduktig, såg ut som han gjort det massor med gånger.       


Av Sara - 27 mars 2010 19:43

Det snöar för fullt här ute just nu. Det kommer aldrig att bli sommar...


Idag är det Zekes 6månaders dag och han har blivit mätt och vägd idag. Här kommer resultatet:

12,5 kg och 48 cm.

Av Sara - 22 mars 2010 17:18

Eftersom alla skriver om hur mycket det tinar och att de börjar se gräs mm på tomten så tänkte jag visa den bittra verkligheten här hos oss :)


Bilderna nedan är tagna idag... Som man kan se är vår utsikt från köksfönstret något begränsad... Vi måste nog skotta där nu när våren kommer. Det ligger dessutom i skugga största delen av dagen så det kommer nog att ta lång tid innan det tinar om vi inte hjälper till :)


Och det värsta är att enligt klart.se ska det komma mer snö de närmaste veckorna och inte bara lite. HOPPAS de har FEL!!!!

   


  

Av Sara - 21 mars 2010 19:20

Johan ligger och sover lite innan han ska iväg och jobba. Han är ju inte hemma förrän runt halv 7 imorgonbitti så han behöver vila lite innan han åker. Så då tänkte jag passa på att blogga lite medan det är lugnt i huset för alla hundar har passat på att gå och sova med honom i sängen :)


I helgen har vi fått ganska mycket gjort. Igår var vi in till stan och handlade lite. Bland annat en leksak till oss som ni får se en bild på nedan :) Johan köpte nya skor för det läcker in i hans vinterskor och med tanke på att det nu snart börjar tina och med all den snö vi har så kommer det nog att vara en blöt vår. Zeke fick följa med och åka lite bil och sen var vi och gick på stan en sväng så han fick lite miljöträning men det är verkligen en liten tuffing det där. Det blåste dock så kallt så det blev bara en sväng efter gågatan. När vi kom hem var det så tråkigt väder så de andra hundarna fick vila och vi provade vår lilla leksak.


Idag var vi ut i en bryg timme med alla hundar. Det blev den längsta promenaden hittills för Zeke men ni ska inte tro att han blev trött... Han bara matar på men när han kom hem somnade han snällt i soffan. Sen skottade vi snö eftersom det snöat igen... Det tar liksom aldrig slut... Och sen gav vi oss på den intressanta uppgiften att börja sätta upp innertaket på övervåningen. Ska bli mycket spännande att se om vi kan få det rakt innan vi är klara. Men den som lever får se.


Har även passat på att göra en ny bädd till bilen nu medan det var hundfritt i köket. Hundarna kom ut i köket nu och den verkar duga för både Izor och Zeke gick direkt dit och testkörde den...


Här kommer en bild på hundarna och bädden.


Här kommer en bild på Zeke då han ser lite cool ut :)


Och till sist en bild på kartongen till våran leksak :)


         Särskilt Izor tyckte att vi var jättekonstiga igårkväll när vi stog framför TV:n och bowlade :)

Av Sara - 16 mars 2010 15:06

Nu är det ganska kallt på nätterna, mellan -15 till -20 men ganska fint på dagarna. Solen orkar inte riktigt värma upp ännu men det går åt rätt håll :)


Jag jobbar från 9-18 i veckan så jag hinner knappt se det fina vädret men Johan har nattvecka så han har varit ut med hundarna på dagarna. Han kastade boll med Zeke igår och han blir verkligen uppåt när man tar fram bollen. jag måste ta en bild på det i helgen bara det är väder.


Annars är det ganska lungt här hos oss för tillfället, inte så mycket att rapportera så då blir det tyvärr lite stiltje på bloggen också. Ska försöka ta lite bilder också så bloggen blir lite roligare men våran kamera är tyvärr lite stor för att ha med sig i fickan så den får oftast stanna hemma.


Nåja, nu ska jag jobba vidare. Ska försöka bättra mig när det gäller uppdateringar...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se